„Psihosensum“ vam nudi mogućnost psihološkog savetovanja putem SKYPE-a ili Vibera

Savetovanje možete zakazati tako što kontaktirate e-mail info@psihosensum.com

Moramo da dobijemo sledeće podatke:

Vaše ime, email, skype username ili viber broj i informaciju da li prilikom savetovanja želite da koristite i kameru i mikrofon ili samo mikrofon. Dobićete informaciju  o  prvim slobodnim terminima a Vi ćete izabrati termin koji Vam najviše odgovara i obavestiti nas o tome.

Nakon toga, obavićemo prvu seansu u zakazanom terminu (tako što će Vas psiholog pozvati u zakazanom terminu).Trajenje prve kao i ostalih seansi je 50 minuta.

 

On-line savetovanje je isto kao i savetovanje uživo izuzev nekoliko prednosti:

Savetovanja putem SKYPE-a su mogućnost da razgovarate sa psihologom iako živite u drugom gradu, državi ili kontinetu. Mogućnost da uštedite novac i vreme na putovanje do psihologa. Mogućnost da razgovarate sa psihologom iż Vašeg stana ako ste iż bilo kog razloga sprečeni da dođete kod nas. Mogućnost da zakažete savetovanje putem Interneta, kao i veća privatnost koju imate ako koristite ovu vrstu savetovanja.

Plaćanje savetovanja putem SKYPE-a:

  1. Sve potrebne informacije o načinu plaćanja seansi  poslaćemo Vam na e-mail adresu. Mogući načini uplate su tekući račun (ukoliko uplaćujete iz Srbije) i putem Pay Pal-a/ Money Gram-a/ na devizni račun (ukoliko uplaćujete iz inostranstva).
  2. Kada dobijemo izveštaj da je Vaša uplata obavljena, poslaćemo vam potvrdu Vašeg termina za savetovanje.
  3. Obavićemo savetovanje u dogovorenom terminu.

U slučaju da želite da pomerite ili otkažete zakazani termin, to morate učiniti bar jedan dan ranije, u suprotnom računaćemo kao da ste zakazani termin iskoristili. Sve što Vas dodatno zanima u vezi savetovanja putem SKYPE-a možete nas pitati tako što ćete poslati Vaša pitanja na našu email adresu  info@psihosensum.com

Vaš psihosensum tim